Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / KK i Malishevës del me Deklaratë, Lufta e UÇK-së ka qenë e drejtë dhe e pastër

KK i Malishevës del me Deklaratë, Lufta e UÇK-së ka qenë e drejtë dhe e pastër

Kuvendi i Komunës së Malishevës në mbledhjen e IV të rregullt del me Deklaratë për Luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, deklaratën në emër të grupeve të Këshilltarëve të partive politike të përfaqësuara në Kuvendin e Komunës së Malishevës e lexoi, Sylë Dukolli, nga Nisma Social Demokrate.

“Ne anëtarët e Kuvendit Komunal të Malishevës nëpërmjet kësaj Deklarate, konsiderojmë që Gjykata Speciale është padrejtësia më e madhe, që pas shpalljes së Pavarësisë së sajë. Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka qenë e drejtë dhe e pastër, që ka mbrojtur popullin, nga shfarosja e forcave pushtuese serbe. Andaj Kuvendi i Komunës së Malishevës mbron fuqishëm Luftën Çlirimtare të UÇK-së dhe vlerat e sajë sublime”, përfundon deklarata.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti vizitoi fshatin Sllatinë të Epërme të Vitisë, për të parë nga afër punimet në mbjelljen e pemëve dekorative

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar fshatin Sllatinë të Epërme, ku janë ...