KEK
Fillimi / Njoftime / Komisioni Qendror Zgjedhor e miraton dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale
Komisioni Qendror Zgjedhor e miraton dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror Zgjedhor e miraton dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar sot dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Ky dizajn u vlerësua i mirë dhe i lehtë i qasshëm për qytetarët. Ndërsa, në vend të fjalës “shënjoni”, u ndryshua në “votoni” me kërkesë të anëtarëve të KQZ-së. Zgjedhjet lokale në Kosovë mbahen më 17 tetor

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...