Fillimi / Njoftime / Kompanitë Regjionale të largimit dhe grumbullimit të mbeturinave nesër do të protestojnë në Prishtinë
Qeveria e Kosovës në detyrë i ka ndarë edhe 12 milionë euro për implementimin e pakos emergjente fiskale

Kompanitë Regjionale të largimit dhe grumbullimit të mbeturinave nesër do të protestojnë në Prishtinë

Kompanitë Regjionale të largimit dhe grumbullimit të mbeturinave në nivel të Kosovës nesër do të mbajnë një protestë paqësore në Prishtinë, ku do të shfaqin pakënaqsitë e tyre lidhur me mos përfshirjen e këtyre kompanive në Pakon Emergjente të Qeverisë së Republikës se Kosovës. Në një njoftim për media thuhet se kjo protestë do të mbahet si shenjë pakënaqësie ne lidhje me Vendimet e Qeverisë se Republikës se Kosovës dhe mos përfshirjen e punëtorëve të kompanive të grumbullimit dhe largimit të mbeturinave në Pakon Emergjente Financiare. Protesta do të mbahet në orën 11:00-12 tek Kompania “Pastrimi”, SH.A-Prishtinë, Rr. Bill Klinton P.N

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...