Komuna e Skenderaj ka nisur një tjetër aksion të madh të mbjelljes së drunjve dekorativ

Komuna e Skenderaj ka nisur një tjetër aksion të madh të mbjelljes së drunjve dekorativ në rrugën “Osman Geci”, për të vazhduar edhe në rrugët tjera dhe parqet publike, deri në mbjelljen e fundit të 700 drunjve nga sasia e parë e furnizuar, për të bërë qytetin e Skenderajt sa më të gjelbër. Në këtë aksion ishte i pranishëm edhe kryetari Fadil Nura.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, pemë, qiell dhe teksti që thotë "brillanf"

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi ka pritur në takim shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Sllovakisë në Prishtinë, z. Rastislav Kostilnik

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, bashkë me nënkryetarin dhe zyrtarët e kabinetin të …