KEK
Fillimi / Lajmet / Kosova dhe Shqipëria janë dakorduar për harmonizimin e kalendarit të aktiviteteve në fushën e diplomacisë publike
Kosova dhe Shqipëria janë dakorduar për harmonizimin e kalendarit të aktiviteteve në fushën e diplomacisë publike

Kosova dhe Shqipëria janë dakorduar për harmonizimin e kalendarit të aktiviteteve në fushën e diplomacisë publike

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Kosovë ka njoftuar se së bashku me Ministrinë për Evropë dhe Punë të Jashtme të Shqipërisë, është dakorduar për harmonizimin e kalendarit të aktiviteteve në fushën e diplomacisë publike. Sipas njoftimit, grupi i përbashkët punues është dakorduar që ngjarjet historike si 17 janari – përkujtimi i Heroit Gjergj Kastrioti, 17 shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës, 28 nëntori- dita e Flamurit dhe ngjarje të tjera të jenë në organizim të përbashkët në diasporë. Po ashtu, bëhet e ditur se është vendosur që të paktën një herë në vit të ketë një aktivitet artistik me artistë nga Shqipëria dhe Kosova.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...