KEK
Fillimi / Lajmet / OKB e miraton rezolutën britanike për barazi, në qasjen ndaj vaksinave kundër virusit korona
OKB e miraton rezolutën britaneze për barazi në qasjen ndaj vaksinave kundër virusit korona

OKB e miraton rezolutën britanike për barazi, në qasjen ndaj vaksinave kundër virusit korona

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara miratoi njëzëri sot një rezolutë të Britanisë së Madhe për barazi në qasjen ndaj vaksinave kundër pandemisë COVID-19, sipas burimeve diplomatike.“Rezoluta e miratuar, e dyta në një vit e Këshillit të Sigurimit mbi pandeminë, bën thirrje, gjithashtu, për solidaritet dhe armëpushime në botë, për të luftuar më mirë kundër virusit dhe për të kryer vaksinimet”, sqaruan burimet. Sipas të njëjtave informacioneve, si rrallë në Kombet e Bashkuara, rezoluta u bashkësponsorizua nga të 15 anëtarët e Këshillit të Sigurimit.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...