Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kosova sivjet mund të mbulojë vetëm rreth 20 për qind të nevojave të popullatës me miell
Kosova sivjet mund të mbulojë vetëm rreth 20 për qind të nevojave të popullatës me miell

Kosova sivjet mund të mbulojë vetëm rreth 20 për qind të nevojave të popullatës me miell

Tahir Tahiri, kryetar i Federatës Sindikale të Bujqve të Kosovës ka thënë se Kosova sivjet mund të mbulojë vetëm rreth 20 për qind të nevojave të popullatës me miell. Sipas tij, Kosova i ka vetëm rreth 30 mijë hektarë të mbjella me grurë e jo 50 mijë, sic thonë zyrtarët e Ministrisë së Bujqësisë. Edhe rendimentet sipas tij nuk pritet të jenë të larta, për shkak të mbjelljes së vonë të grurit dhe problemeve tjera të fermerëve.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Nerodimes, Shukri Buja është nisur sot për në Hagë

Ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Nerodimes, Shukri Buja është nisur sot për në Hagë

Ish kryetari i Lypjanit dhe ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Nerodimes, Shukri Buja ...