kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Krasniqi: Fajtori për taksën duhet të kërkohet në Beograd
Krasniqi: Ideja për korrigjim kufijve është antikushtetuese por nuk është ide e Thaçit, është ide e vjetër e Serbisë

Krasniqi: Fajtori për taksën duhet të kërkohet në Beograd

Ish kryetari i Kuvendit dhe kryetari i Asamblesë Kombëtare të Nismës socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka thënë se fajtori për taksën duhet të kërkohet në Beograd. Ai ka shkruar më tutje se ajo që duhet thënë në mënyrë të qartë është, se taksa nuk është vendosur kundër asnjë njeriu të Kosovës, as ndaj pakicës serbe, madje as kundër bizneseve serbe, por është vendosur kundër politikës armiqësore serbe. Madje qytetarët serbë të Kosovës dhe bizneset serbe në Serbi, të gjitha ankesat që kanë duhet t’i drejtojnë kundër qeveritarëve serbë të Beogradit. Beogradi është përgjegjësit kryesor të të gjitha raporteve serbe e shqiptare. Nëse ka dhe ka lumenj gjaku në mes serbëve e shqiptarëve, të gjitha përgjegjësit janë në Beograd dhe askund tjetër, ka shkruar në mes tjerash ish kryetari i Kuvendit dhe kryetari i Asamblesë Kombëtare të Nismës socialdemokrate, Jakup Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...