KEK
Fillimi / Njoftime / Krushjanët sot protestojnë para Gjykatës Themelore në Prizren ku do të gjykohet krimineli serb, Darko Tasic
Krushjanët sot protestojnë para Gjykatës Themelore në Prizren ku do të gjykohet krimineli serb, Darko Tasic

Krushjanët sot protestojnë para Gjykatës Themelore në Prizren ku do të gjykohet krimineli serb, Darko Tasic

Të dashur/a familjarë/e Krushjanë/e, dhe familjarë nga fshatrat tjera për rreth, ju ftojmë që sot të dalim në protestë të qetë bashkë me familjarë nga Krusha e Vogël para Gjykatës Themelore në Prizren pasi që nesër në orën 10:00 mbahet seanca përfundimtare ndaj kriminelit serb Darko Tasic njëri nga kriminelët e luftës përgjegjës për vrasjen, djegien dhe hudhjen në lumin Drini i bardhë të familjarëve tanë. Nisja bëhet në orën 09:00 tek rrethi. Lus gjithë juve që mund të vini me makina tuaja të mbani distancën konform rekomandimeve të IKSHPK-së pra edhe përdorimi i maskave.

Kontrolloni gjithashtu

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka paralajmëruar protesta në rast se as në seancën e ...