Kryekuvendari Veseli do vendos lule pranë monumentit “Heroinat”, në Prishtinë

Kryekuvendari Veseli do vendos lule pranë monumentit “Heroinat”, në Prishtinë

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, vendos lule pranë monumentit “Heroinat” në Prishtinë. Kjo do të bëhet në ora 9:45, ndërsa në orën 10:00, në sallën alternative të Kuvendit të Kosovës do të shfaqet dokumentari “Mendoj për Ty”. Pas shfaqjes së dokumentarit kryetari i Kuvendit do të mbajë një fjalë rasti. Për nder të kësaj dite një aktivitet do të mbahet edhe nga Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës në bashkëpunim me disa organizata tjera, ku do të organizojnë Klubin e Leximit dhe Diskutimit të Librave Feminist. Ky aktivitet do të zhvillohet në Qendrën Informative dhe Kulturore të BE-së, në ora 10:30. Lëvizja Vetëvendosje në kuadër të Ditës së Gruas organizon tubim lidhur me moszbatimin e qëllimshëm nga ana e Qeverisë së Kosovës të ligjit për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës. Ngjarja e Vetëvendosjes do të organizohet në Hotelin Grand në ora 14:00.

Kontrolloni gjithashtu

Edi Rama

Edi Rama: 29 nëntori 1944, dita kur nga Shqipëria u larguan “vullnetarisht” forcat nazi-fashiste (!)

Sot më 29 Nëntor,  në Ditën e Çlirimit të Shqipërisë, kryeministri Edi Rama ka përcjellë …