Hoti

Kryeministri Hoti përshëndet largimin e Thaçit nga presidenca dhe postimin e Vjosa Raif Osmanit në krye të Kosovës

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës kryeministri, Avdullah Hoti, përshëndeti sjelljet e urta dhe të buta, tani  ish kryetarit të Kosovës,  Hashim Thaçi, kreut të PDK-së, Kadri Veseli, deputetit Rexhep Selimi, as ngritje së aktakuzave nga Gjykata Speciale. Unë përshëndes sjelljet e tyre e gatishmëritë për të bashkëpunuar me Gjykatës Speciale.  Uroj që puna institucioneve të drejtësisë të udhëhiqet nga profesionalizmi, ka thënë mes tjerash, Avdullah Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …