Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, deklaroi se nuk ka plan për mbledhje mes qeverive të Tiranës dhe Prishtinës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, deklaroi se nuk ka plan për mbledhje mes qeverive të Tiranës dhe Prishtinës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama deklaroi se nuk ka plan për mbledhje të dy qeverive mes Tiranës dhe Prishtinës. Ai përmendi grupin e unitetit për politikë të jashtme, dhe theksoi se duhet të ketë ndarje të interesit kombëtar nga ato partiake. Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka pritur në takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, ku i është dhuruar “Çelësi i Qytetit”. Në vizitën e Ramës në Prishtinë, nuk ka qenë në agjendë takimi me kryeministrin, Albin Kurti.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …