Brickos

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ndodhet në Azerbajxhan, ku ka adresuar Samitin e 10-të të Korridorit Jugor të Gazit

Kryeministri i Shqipërisë,  Edi Rama,  ndodhet në Azerbajxhan, ku ka adresuar Samitin e 10-të të Korridorit Jugor të Gazit. Në një diskutim për projektet e përbashkëta në fushën e energjisë, Rama u shpreh se për Shqipërinë, investimet në energjinë e ripërtëritshme janë thelbësore. Duke folur për betejën në Evropë për sigurimin e gazit në nevojshëm, kreu i qeverisë shtoi se Korridori Jugor do të mbetet një nga burimet e pakta konkurruese dhe të sigurta. Korridori jugor përcakton një format unik të bashkëpunimit ndërkombëtare. Kjo përvojë e re do të shtrihet masivisht në shumë fusha të tjera dhe vërtetë kjo rrugë e re e mëndafshtë e energjisë, është shndërruar në një urë bashkëpunimi intensiv, me një format, i cili vetëm shton dëshirën dhe mundësitë që ofron.  Në agjendën e gjelbër, gazi i Azerbajxhanit janë thelbësor për të ardhmen e përbashkët. Të orientojmë investimet drejt projekteve të energjisë së ripërtëritshme. Sot, Shqipëria mbështetet 100% në energjinë e ripërtëritshme. Për ne, investimet në energjinë e ripërtëritshme janë thelbësore. (Top Channel)

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Rozeta Hajdari, akuzohet nga Prokurorinë Speciale për veprën penale: Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar

Prokuroria Speciale e Kosovës njofton se sipas ftesës zyrtare, ministrja Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta …