Menderes Zeneli: Shoqëria ,,Lëvizja ‘’ në Zvicër në nderim të Halit Zeqirit!

Bashkë me familjarët , bashkëveprimtarët, bashkëluftëtarët e shumë të tjerë nderuam me një Akademi Përkujtimore , shokun, familjarin, prindin, vëllaun tonë Halit Zeqiri!

Të pranishëm ishin  një numër i madh:

Asije Zeqiri, shoqja bashkudhëtare e jetës së Xha Halitit me trashëgimtarët e tyre,

Medi Zeqiri, Lulije Zeqiri, Agron Zeqiri, Teuta Zeqiri, Ujkana Zeqiri, Granit Zeqiri

Vëllezërit: Selman Zeqiri, Ramazan Zeqiri, motra  Ramije Zeqiri

Tubimi pat kuptim, ishin mirënjohës të gjithë.

Yllka Pllana e udhëhoqi me profesonializëm e mrekulli të veçantë.

Fjalë rasti patën shokët, bashkëveprimtarët e familjarët

Fillimisht : Ramadan Pllana, Sejdi Gega,  Ramadan Avdiu , me Flaut tinguj të bukur ekzekutuan Motrat Puhie e Morea Shala

Në emër të Familjes, folën e falënderuan Asije e Medi Zeqiri.

Në emër të kryetarit të shoqërisë ,,Lëvizja ‘’ në vendlindje Xhevat Bislimi, përshëndeti Basri Misini organizatori kryesor i ksaj akademie.

Në pjesën e dytë mirënjohje ndanë për ata që ishinë parparë edhe për Halit Zeqirit, post mortum,

Lavdi dëshmorëve të kombit!

Lavdi Halit Zeqirit!

Respekt familjës së tij!

Lozanë, më 25 shkurt 2024

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Punëve të Jashtme dhe ajo e Brendshme kërkojnë nga bashkatdhetarët të evitojnë me çdo kusht rrugëtimin nëpër Serbi

Ministria e Punëve të Jashtme dhe ajo  Punëve të Brendshme njoftojnë se pas situatës së …