leoni

Kryetari Aliu dhe Hyseni, takuan përfaqësuesit nga kompania KBR dhe Kampi Ushtarak Amerikan “Bondsteel”

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, bashkë me Kryetarin e Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni dhe përfaqësuesin e Komunës së Kamenicës, takuan përfaqësuesit nga kompania KBR dhe Kampi Ushtarak Amerikan “Bondsteel”, për t’i shprehur falënderimin e mirënjohjen, në emër të bashkëqytetarëve, për mundësitë që ofruan përmes punësimit të shumë bashkëqytetarëve të këtyre komunave, me ndikim të jashtëzakonshëm kjo për ekonomitë e qyteteve tona si dhe diskutuan mundësitë e thellimit të bashkëpunimit për të krijuar mundësi punësimi për të rinjtë që kanë përfunduar shkollat përkatëse profesionale.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …