Brickos

Kryetari Aliu i uron Fikret Arifit pozitën e u.d. të Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj

Kryetari i komunës së Ferizajt z. Agim Aliu në kuadër të aktiviteteve të rregullta ditore, të martën i bëri një vizitë Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj. Aliu me këtë rast i uroj pozitën e u .d. të drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, z. Fikret Arifi dhe i premtoj atij një bashkëpunimin të plotë në dobi të shërbimeve shëndetësore më të mira për bashkëqytetarët nga kjo komunë.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …