Kryetari Aliu, ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Bogovinës në Rajonin e Tetovës, Maqedoni të Veriut, Besnik Emshiu

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Bogovinës në Rajonin e Tetovës, Maqedoni të Veriut, Besnik Emshiu me bashkëpunëtorë, sa për t’i dhënë mundësi njohjes e bashkëpunimeve mes dy komunave, në fushën e arsimit, infrastrukturës e të tjera, për të cilën Komuna e Ferizajt ka gatishmërinë t’ia transferoj Komunës së Bogovinës, përvojat më të mira, zgjidhje e ndihmë konkrete për synimet e përbashkëta. Një falënderim të veçantë edhe në emër të ferizajasve e më gjerë, për shqiptarët e Bogovinës, Tetovës e gjithë gjeografisë shqiptare në Maqedoni të Veriut, që ndihmuan pakursim luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës si dhe hapën dyert vëllazërisht, për t’i dhënë strehë bashkatdhetarëve, gjatë luftës së Kosovës më 1999.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …