Kryetari Begaj, vizitoi të dëmtuarin nga zjarrin

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, të shtunën gjatë ditës ka vizituar familjen e Hashim Malokut nga Plloqica, pasi në orët e hershme, i ishte djegur stalla me gjithë bagëti brenda. Kryetari Begaj, i ka shprehur keqardhjen e tij për dëmin e shkaktuar si në objekt, ashtu edhe në bagëti.

“Më vjen sinqerisht keq për dëmin që ju është shkaktuar” i tha Begaj, pronarit të kësaj ferme të vogël, të cilit, besohet se përveç stallës dhe ushqimit për kafshë, i janë djegur edhe pesë lopë që gjendeshin brenda.

Sipas dëshmive të para, ngjarja ka ndodhur të shtunën rreth orës katër të mëngjesit dhe me gjithë intervenimin e njësisë së zjarrfikësve dhe Policisë së Kosovës, nuk ka qenë e mundur që të shpëtohet djegia, ndërsa shkaqet e këtij zjarri, ende nuk dihen, kurse dëmi duket të jetë shumë i madh.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …