Brickos

Kryetari Haliti nderon me mirënjohje Faredin Selmanin dhe Avdullah Kadriun

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në takim Faredin Selmanin dhe Avdullah Kadriun. Me këtë rast kryetari Haliti, në shenjë respekti për punën dhe kontributin e dhënë në fusha të ndryshme për institucionet komunale të Vitisë, i ka nderuar me mirënjohje z. Selmanin dhe z.Kadriun.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan starton nisma për vetëdijesimin e Kancerit të Gjirit  në kuadër të Tetorit rozë

Në kuadër të aktiviteteve nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në komunën e Deçanit …