Kryetari Haliti priti në takim kardiologun në pension dr.Ahmet Hoxha

Me rastin e pensionimit të kardiologut dr.Ahmet Hoxha, kryetari I komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në një takim, dhe e ka nderuar atë me mirënjohje në shenjë respekti për kontributin e dhënë në mjekësi dhe veprat e tij shkencore. Dr.Ahmet Hoxha, ka qenë pjesë e personelit arsimor në Gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti gjatë vitit shkollor 1980-81 dhe më pas në vitin 1982 në ambulanten shëndetësore në Viti. Me këtë rast, ai i dhuroi edhe një libër kryetarit Haliti, nga krijimtaria e tij letrare.

Kontrolloni gjithashtu

Nënshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit në mes të Komunës së Vitisë dhe organizatës “CNVP”

Sot, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në takim Xhevat Lushin – …