MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti vizitoi stafin mjekësor të QKMF-së në Viti

Kryetari Haliti vizitoi stafin mjekësor të QKMF-së në Viti

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka vizituar Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Viti, ku është njoftuar për punën që është duke u bërë në këtë Institucion. Me këtë rast, ai ka përshëndetur punën dhe angazhimin e stafit mjekësor të kësaj Qendre, si dhe ka falënderuar ata për përkushtimin që të jenë të mobilizuar në ofrimin e shërbimit mjekësor, në këtë kohë nëpër të cilën po kalojmë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet mbledhja e rregullt e KK të Deçanit, miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, ku për diskutim ishin ...