KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti vizitoj punimet në ndërtimin e objektit të ri shkollor në Drobesh dhe në vendosjen e rrethojës së fushës sportive

Kryetari Haliti vizitoj punimet në ndërtimin e objektit të ri shkollor në Drobesh dhe në vendosjen e rrethojës së fushës sportive

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me baahkëshortorë ka vizituar sot fshatin Drobesh. Aty ai nga afër ka vizituar punimet që po zhvillohen në ndërtimin e objektit të ri shkollor si dhe në vendosjen e rrethojës së fushës sportive në këtë fshat. Me këtë rast Kryetari Haliti tha se Komuna e Vitisë mbetet e përkushtuar të ju krijoj kushte sa më të mira për banorët e këtij lokaliteti, në veçanti për nxënësit të cilët do të vijojnë mësimin në objektin e ri shkollor që është në ndërtim e sipër. Ai tha se krahas kushteve për mësimdhënie dhe mësim nxënie po krijohen edhe kushte në zhvillimin e aktiviteteve fizike duke rregulluar fusha sportive.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...