Fillimi / Lajmet / Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, thotë se më 17 tetor qytetarët e Kosovës dënuan arrogancën e pushtetit
Lumir Abdixhiku

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, thotë se më 17 tetor qytetarët e Kosovës dënuan arrogancën e pushtetit

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, thotë se më 17 tetor qytetarët e Kosovës dënuan arrogancën e pushtetit. “Përballë neve ka një lexim arrogant të 14 shkurtit. Këtë e kam thënë vazhdimisht”, thotë Abdixhiku.  “14 shkurti për palën tjetër ishte fund, për neve ishte fillim. Pra ata sikur e morën rezultatin e 14 shkurtit si përfundimtar, që neve na votojmë njerëzit bëmë çfarë bëmë dhe bën çfarëdo që bënin e në fakt s’bënin asgjë. Konsideronin se këtë proces të politikë-bërjes do ta kishin si të mjaftueshëm për të mbajtur mbështetje të pafundme”, tha ai. Haziri thotë se nuk bëjnë koalicion me parti: Marrëveshja jonë do të jetë me qytetarin.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kryeministri, Kurti, pranon ta përfaqësojë kosovën me fusnotë, në takim me Këshillin e Stabilizim-Asociimit mes BE-së e Kosovës

Kryeministri, Albin  Kurti ka pranuar ta  përfaqësojë Kosovën me fusnotë në takimin e Këshillit të ...