Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, iu ka përgjigjur nga Malisheva, kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, iu ka përgjigjur nga Malisheva, kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, iu ka përgjigjur nga Malisheva, kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj i cili dje kishte bërë thirrje që të mos votohet Nisma. Ai ka thënë se Enver Hoxhaj është mësuar të marrë gjëra të gatshme. Edhe partinë e ka marrë të gatshme. Keni për ta parë ku ka për ta çuar, sepse ai kudo ku ka shkuar i ka zvogëluar. Unë gjithmonë e kam nisë dhe e kam kryer. Dallim tjetër është se ai kurrë një beteje s’ka zhvilluar, pra as politike e për beteja tjera nuk po flas, sepse ju e dini më mirë”, ka thënë Limaj në një takim me të rinjtë e Malishevës.  Edhe unë kam një apel për të gjitha familjet dhe çdo bashkëluftëtar mos e votoni Enver Hoxhajn, edhe po tregoj pse në kohën kur unë se bashku më bashkëluftëtarë të mi kur luftonim për lirinë e Kosovës, Enver Hoxhaj nga Vjena thoshte se do të kërkoj azil në Beograd, nëse UÇK-ja e fiton luftën. Prandaj i ftoj të gjithë bashkëluftëtarët e mi që të mos e votojnë dikë i cili më dëshirë do të kërkonte azil në Beograd se sa të shihte fitoren e UÇK-së”, ka shtuar Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …