MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kërkuar nga qeveria në detyrë që urgjentisht ta hap kufirin me Shqipërinë
Veseli

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kërkuar nga qeveria në detyrë që urgjentisht ta hap kufirin me Shqipërinë

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka shkruar se sa ishte në opozitë, Albin Kurti thërriste për bashkim kombëtar, ndërsa tani si kryeministër është duke i ndarë shqiptarët. “Albin Kurti dështoi edhe një herë me Shqipërinë. Në opozitë, thërriste për bashkim kombëtar, ndërsa tani si  kryeministër po i ndan shqiptarët. Kjo Qeveri, që hapi kufirin me Serbinë, duhet urgjentisht ta hapë kufirin me Shqipërinë, pa kurrfarë pengese, në të mirë të qytetarëve të të dyja vendeve. Ky maltretim është i papranueshëm”,  shprehet  Kadri Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Organizata ERA nënshkroi Memorandum mirëkuptimi me Komunën e Pejës, Burimit, Deçanit, Junikut dhe KPK-në

Organizata ERA nënshkroi Memorandum mirëkuptimi me Komunen e Pejes, Istogut, Deçanit, Junikut dhe Këshillin Prokurorial ...