Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi, ka qëndruar në Prizren për ta uruar kryetarin e ri, Shaqir Totaj

Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi, ka qëndruar në Prizren për ta uruar kryetarin e ri, Shaqir Totaj

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka qëndruar në Prizren për ta uruar kryetarin e ri, Shaqir Totaj dhe për të falënderuar qytetarët e kryeqytetit historik e kulturor pësimin e dhënë më 14 nëntor. Krasniqi ka falënderuar qytetarët e Prizrenit, të cilët e rikthyen besimin në Partinë Demokratike të Kosovës, duke i dhënë fund stagnimit dhe keqqeverisjes katër vjeçare.  Në kryeqytetin tonë historik e kulturor, sot erdha për t’i uruar punë të mbarë kryetarit të ri Shaqir Totaj dhe për të falënderuar përsëri qytetarët e Prizrenit, të cilët e rikthyen besimin në Partinë Demokratike të Kosovës, duke i dhënë fund stagnimit dhe keqqeverisjes katër vjeçare. Ka ardhur koha që modeli zhvillimor qeverisës i PDK-së në nivel lokal të jetësohet edhe në Prizren, me një profesionist, menaxher të shkathët, e të pakompromis ndaj të keqes, siç është kryetari Totaj.

Kontrolloni gjithashtu

Zelensky

Volodimir Zelensky është përgjigjur ashpër në deklaratën e ish-sekretarit amerikan të shtetit, Henry Kissinxher

Kryetari Ukrainës, Vladimir Zelensky është përgjigjur ashpër në deklaratën e ish-sekretarit amerikan të shtetit, Henry …