Shpend Ahmeti

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka marrë një kërcënim nga një person

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka marrë një kërcënim nga një person në Facebook dhe pas kësaj ai  ka paraqitur rastin edhe në polici. Kërcënimi është paraqitur ditë më parë  edhe në raportin e policisë së Kosovës,  ku thuhet se njësitet përkatëse janë duke u marrë me rastin. Lidhur me rastin janë njoftuar njësitet përkatëse”, thuhet në raportin e policisë. Sipas burimeve, policia e Kosovës po bën përpjekje me qëllim për ta lokalizuar  vendin nga ka ardhur kërcënimi.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …