kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Kuçi priti në takim Drejtorin në detyrë nga Misioni i OSBE-së në Kosovë

Kryetari Kuçi priti në takim Drejtorin në detyrë nga Misioni i OSBE-së në Kosovë

Kryetari i Komunës së Junikut Agron Kuçi priti në takim Drejtorin në detyrë nga Misioni i OSBE-së në Kosovë Maid Konjhogjiq, me qëllim të vazhdimit të përkrahjes financiare dhe institucionale të OJQ-ve që veprojnë në fusha me karakter human dhe social bazuar në Memorandumit e nënshkruar në vitin 2016 nga komuna e Pejës, Deçanit, Klinës, Istogut dhe Junikut. Kryetari Kuçi dhe Drejtori Konjhogjiq shpalosen shqetësimet dhe mundësit për grupet e margjinalizuara, ku kryetari Kuçi u zotua që do vazhdon përkrahjen e programeve të tilla me karakter human dhe social duke ofruar mirëqenie dhe kushte të barabarta për qytetarë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Lekaj: Bisedimet për linjën hekurudhore më Serbinë do të arrihen veç sipas Kushtetutës dhe ligjeve të Kosovës

Lekaj: Bisedimet për linjën hekurudhore më Serbinë do të zhvillohen veç sipas Kushtetutës dhe ligjeve të Kosovës

I dërguari i posaçëm i kryetarit amerikan, Donald Trump, Richard Grenell ka arritur se fundi ...