KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi  me përfaqësuesit e Agjencisë së Kosovës për Efiçiencë të Energjisë

Kryetari Latifi nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi  me përfaqësuesit e Agjencisë së Kosovës për Efiçiencë të Energjisë

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, bashkë me përfaqësuesit e Agjencisë së Kosovës për Efiçiencë të Energjisë (AKEE) ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi lidhur me zbatimin e projektit: “Promovimi i Efiçiencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçiencës së Energjisë”, duke përdorë sistemin efiçient të ndriçimit. Projekti është bashkëfinancim mes Komunës së Rahovecit dhe AKF-së, ku Agjencia e Kosovës për Efiçiencë do të participojë në vlerën prej 52,800.00 euro, ndërsa komuna e Rahovecit me 13,200.00 euro. Ky projekt parasheh zëvendësimin e poçeve ekzistuese të cilat aktualisht janë nga natriumi( 150-250w), e të cilat planifikohen që të zëvendësohen me poçe LED (105w).

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...