Kryetari Latifi takoi Organizatat jo qeveritare që veprojnë në komunën e Rahovecit

Në funksion të rritjes së transparencës dhe llogaridhënies si shtylla të rëndësishme për një qeverisje efektive dhe të qëndrueshme, po ashtu për një planifikim sa më gjithëpërfshirës, kryetari Latifi takoi OJQ-të që veprojnë në komunën e Rahovecit. Kryetari Latifi paraqiti gjithë potencialin e përkrahjes që Komuna si institucion u ka ofruar dhe vazhdon t’iu ofroj, organizatave joqeveritare dhe klubeve sportive, duke ndarë subvencione gjithherë e në rritje. Përfaqësuesit e OJQ-ve ishin falënderues për gjithë përkrahjen e parezervë të Komunës së Rahovecit dhe po ashtu paraqitën kërkesat e tyre për një buxhetim sa më të mirë dhe në dobi të të gjithëve për vitin 2023.

Kontrolloni gjithashtu

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt, në kuadër të …