MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi uron fillimin e vitit të ri shkollorë

Kryetari Latifi uron fillimin e vitit të ri shkollorë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, në një postim të tij në facebook me rastin e fillimit të vitit të ri shkolloë është shprehur: Të dashur fëmijë, nxënës, mësimdhënës dhe prindër! Urime fillimi i vitit të ri shkollorë.

Pas pushimit veror, në të gjitha shkollat e komunës së Rahovecit filloi viti i ri shkollorë, me këtë rast i uroj të gjithë nxënësit për mbarësi dhe suksese në mësimnxënie. Po ashtu, të gjithë punëtorëve të arsimit, në veçanti mësimëdhënësit për rifillimin e punës së tyre fisnike në edukimin e gjeneratave të reja.

Urime, suksese dhe mbarësi!

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” shpërndanë 300 pako me mish në Malishevë

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, ka shpërndarë 300 pako me mish për 300 familje në ...