Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj kërkon nga policia e Kosovës dhe për qytetarët e Deçanit, për hirë të shtetit, mos u ballafaqoni mes vete, respektojeni njëri tjetrin si asnjëher më parë

Kryetari Ramosaj kërkon nga policia e Kosovës dhe për qytetarët e Deçanit, për hirë të shtetit, mos u ballafaqoni mes vete, respektojeni njëri tjetrin si asnjëher më parë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, në një postim të tij në facebook ka shkruar: Qytetarët e Kosovës! Sot kanë dy përballje sfiduese para vetes.
E para: Corona Virusi Pandemia COVID – 19” dhe e
E dyta: Psikopatët që e udheheqin shtetin tonë.
Në të dyja variantet, çmimin po e paguajnë qytatarët e Republikës së Kosovës. Sot me 24 mars, një lutje e kam për policinë e Kosovës dhe për qytetarët e Deçanit, për hirë të shtetit, mos u ballafaqoni mes vete, respektojeni njëri tjetrin si asnjëher më parë. Njëkohësisht paralajmëroj institucionet e nivelit Qëndrorë, që jam duke i shqyrtuar mundesitë ligjore dhe ato morale e politike që situatën ta trajtoj sipas domosdoshmerisë në të cilen gjendemi në raport me pandeminë COVID -19.

Dhe me vendimet e institucioneve qëndrore dalë nga Qeveria e Republikës së Kosvës, apo nga Presidenca e Republikës së Kosovës.

A keni Zot!? Është shprehur kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...