Kryetari Thaçi kërkoi thellimin e bashkëpunimit strategjik mes Kosovës e Shqipërisë

Kryetari Thaçi kërkoi thellimin e bashkëpunimit strategjik mes Kosovës e Shqipërisë

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka biseduar me kryetaren e Bashkisë së Sarandës, Florjana Koka, ambasadorin e Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozin, si dhe një grup të përfaqësuesve të bizneseve të ndryshme nga Shqipëria.  Thaçi falënderoi kryetaren Koka për mikpritjen e përzemërt dhe tradicionale që Saranda iu ka bërë vizitorëve nga Kosova ndërkohë që ka kërkuar thellimin e bashkëpunimit strategjik ndërmjet dy shteteve  edhe në fusha të tjera. Kryetarja e Bashkisë së Sarandës, Florjana Koka, ka shprehur mirënjohje për qytetarët e Kosovës që edhe këtë vit kanë kaluar pushimet në Bregdetin e Shqipërisë. Duam të forcojmë shkëmbimet ekonomike me Kosovën, prandaj kemi sjellë përfaqësues të bizneseve nga Saranda, të cilët kanë sjellë produktet e tyre me vete”, ka thënë zonja Florjana Koka.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …