Veseli

Dhembja e tragjedia familjare na bën bashkë në vdekjen e Astrit Deharit, por pa politizim

Kryekuvendari, Kadri Veseli, në mbledhjen e kryesisë, ka bërë të ditur se të enjten do të vazhdojë seancën e kaluar me pikat e mbetura të rendit të ditës. Nuk është caktuar ende seanca e re, pasi që dy kolegë të kryesisë nuk kanë marrë pjesë dhe nuk pati kuorum ka thënë Veseli. Duke iu referuar akuzës së Vetëvendosjes se është bërë presion ndaj deputetit Bislim Zogaj për të tërhequr nënshkrimin e tij nga kërkesa e GP të VV-së për seancë të jashtëzakonshme për Astrit Deharin, Veseli tha se “nuk kemi ushtruar  presion te askush”. “Dhembja njerëzore dhe tragjedia familjare na bën bashkë në vdekjen e Astrit Deharit por asnjë tendencë e politizimit.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …