driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Erdogan, uron Ilir Metën me rastin e marrjes së detyrës se kryetarit të shtetit: Mbështetja e Turqisë për Shqipërinë do të vazhdojë
Erdogan, uron Ilir Metën me rastin e marrjes së detyrës se kryetarit të shtetit: Mbështetja e Turqisë për Shqipërinë do të vazhdojë

Erdogan, uron Ilir Metën me rastin e marrjes së detyrës se kryetarit të shtetit: Mbështetja e Turqisë për Shqipërinë do të vazhdojë

Kryetari i Republikës, Ilir Meta ka marrë një mesazh urimi nga Kryetari i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, me rastin e marrjes së detyrës. Në telegramin e urimit Erdogan shpreh besimin se z. Meta do të vazhdojë përpjekjet e tij për thellimin më tej të marrëdhënieve tradicionale vëllazërore në çdo fushë ndërmjet dy vendeve tona. “Në emrin tim dhe të Popullit tim, ju uroj nga thellësia e zemrës për detyrën e re si President i Republikës së Shqipërisë. Kam besimin e plotë që, ashtu si gjatë detyrës suaj si Kryetar i Kuvendit të Shqipërisë, edhe gjatë detyrës si President i Republikës së Shqipërisë, do të vazhdojnë përpjekjet tuaja të vyera për thellimin më tej të marrëdhënieve tradicionale vëllazërore, mike dhe në çdo fushë ndërmjet dy vendeve tona”, thuhet në mesazhin e urimit të Erdoganit”.“Dëshiroj të theksoj kënaqësinë time ndërsa shoh zhvillimet që ka bërë Shqipëria në rrugën drejt integrimin evropian, si dhe përparimet që ka bërë në fushën e demokracisë dhe të zhvillimit. Mbështetja e Turqisë për Shqipërinë në këtë rrugë do të vazhdojë”,  shkruan Presidenti i Turqisë në mesazhin e tij drejtuar Presidentit Meta.

Kontrolloni gjithashtu

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës, me theks në fushën e arsimit

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës me theks në fushën e arsimit

“Shkëmbimi i nxënësve, studentëve dhe mësimdhënësve me institucionet e njohura gjermane është veprim i duhur ...