leoni

Kryetari Veseli takoi Grupin e Miqësisë Bullgari-Kosovë të Parlamentit bullgar

Kryetari Veseli takoi Grupin e Miqësisë Bullgari-Kosovë të Parlamentit bullgar

 Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, u takua me Grupin e Miqësisë Bullgari-Kosovë të Parlamentit bullgar, i cili drejtohet nga deputeti Georgi Andonov. Në takim u bisedua për marrëdhëniet midis dy parlamenteve, me theks të veçantë, në këmbimin e përvojave në fushën e legjislacionit dhe reformave të nevojshme, që dalin nga procesi i integrimit evropian. U diskutua, gjithashtu, për përvojat bullgare në fushën e turizmit, energjisë dhe industrisë teknologjike. Georgi Andonov theksoi se Bullgaria ka kaluar një periudhë të gjatë të një tranzicioni të dhimbshëm, por ka pasur sukses, sepse nuk ka hezituar të ndjek kursin e reformave, duke u bërë pjesë e BE-së.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …