Kuçi: Demarkacioni me Malin e Zi është çështje të na takon të gjithëve

 Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Hajredin Kuçi ka deklaruar se për ratifikimin e marrëveshjes së demarkacionit me Malin e Zi duhet të krijohet konsensus nacional. Ai ka shtuar më tutje se çështja e ratifikimit të marrëveshjes së demarkacionit me Malin e Zi nuk i takon vetëm një individi apo një partie por të gjitha subjekteve politike. Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Hajredin Kuçi I ka thënë gazetës për “Epoka e re” se nuk ka nevojë të ketë hendek për çështje nacionale në mes të pozitës dhe opozitës. Ndërsa duke folur për të arriturat e Qeverisë ai ka theksuar se pavarësisht sfidave, Qeveria ka pasur një performancë të mirë për realizimin e programit të përbashkët.

Kontrolloni gjithashtu

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në …