Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Albin Kurti e pranon Lajçakun, të cilit i tregon se ai vetë do ta drejtojë ekipin negociator të Kosovës me Serbinë
Kurti -Lajçakut

Albin Kurti e pranon Lajçakun, të cilit i tregon se ai vetë do ta drejtojë ekipin negociator të Kosovës me Serbinë

Kryeministri në shkarkim, Albin Kurti,  i ka dërguar letër përfaqësuesit special të Bashkimit Evropian për dialogun dhe çështje të tjera rajonale të Ballkanit Perëndimor, Miroslav Lajçak, përmes së cilës i ka uruar atij marrjen e re të detyrës dhe suksese. Ai përmes letrës është shprehur se Qeveria e  Kosovës është e përkushtuar për dialogun me Serbinë, dhe të arrijë një marrëveshje përfundimtare, gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht detyruese midis dy vendeve tona. Ndërsa përfaqësuesi special i BE-së, Miroslav Lajçak,  zyrtar i paranueshëm për liridashët e Kosovës, për shkak se është proserb dhe vendi i tij nuk e ka pranuar pavarësinë e Kosovës, ia ka kthyer letrën, Albin Kurtit, duke theksuar se është i inkurajuar pasi e ka lexuar letrën e kryeministrit,  i cili ka thënë se Kosova është e përkushtuar për normalizimin e marrëdhënieve dhe procesin e Dialogut, dhe është e gatshme të punojë drejt një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht detyruese.

Kontrolloni gjithashtu

Sipas Bankës Botërore Tirana është kryeqyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon krahasuar me kryeqendrat tjera

Sipas Bankës Botërore Tirana është kryeqyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon krahasuar me kryeqendrat tjera

Tirana rezulton të jetë qyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon, krahasuar ...