kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Kuvendi i Kosovës mban seancë të jashtëzakonshme për situatën aktuale e shqiptarëve në Kosovën Lindore
Kuvendi i Kosovës mban seancë të jashtëzakonshme për situatën aktuale e shqiptarëve në Kosovën Lindore

Kuvendi i Kosovës mban seancë të jashtëzakonshme për situatën aktuale e shqiptarëve në Kosovën Lindore

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë të jashtëzakonshme me të vetmin pikë të rendit të ditës, situatën aktuale e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. Seanca është paraparë që të fillojë në orën 11:00, dhe do të diskutohet edhe për angazhimin e institucioneve të Republikës së Kosovës për të drejtat dhe vështirësitë e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

MBPZHR: Demant për shkrimin e Gazetës Koha Ditore “Qeveria paguan mijëra euro qira për zyrat që nuk i shfrytëzon”

MBPZHR: Demant për shkrimin e Gazetës Koha Ditore “Qeveria paguan mijëra euro qira për zyrat që nuk i shfrytëzon”

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), demanton shkrimin e gazetës “Koha Ditore”, me ...