valamobile
mbpzhr 2018
kek baneri
Fillimi / Lajmet / Një pjesë e deputetëve janë të përgjegjshëm dhe krejt të padenjë në kryerjen e obligimeve të tyre
Avdullah Hoti, thotë se buxheti i shtetit për vitin 2019 nuk është në përputhje me nevojat që ka Kosova

Një pjesë e deputetëve janë të përgjegjshëm dhe krejt të padenjë në kryerjen e obligimeve të tyre

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën plenare, ku do të shqyrtohen pikat e pa përfunduara të seancave të shumta të qershorit dhe të korrikut. Po ashtu, pas përfundimit të pikave të seancave të kaluara, do të fillojë seanca e sotme, ku në rend dite janë 10 pika të reja. Kuvendi gjatë muajve të fundit ka qenë pothuajse i paralizuar në mungesë të deputetëve në seanca dhe në mungesë të kuorumit, për të miratuar ligje. Në asnjë përbërje të deritanishme të Kuvendit nuk është shprehur  më shumë papërgjegjësi nga deputetët në kryerjen e  obligimeve të tyre, për të cilat paguhen me paratë e taksapaguesve të vendit. Edhe gjatë seancave një pjesë e deputetëve në vend të reflektimit të përgjegjshëm për problemet me të cilat po ballafaqohet vendi,  ata zihen e shahen mes veti, rrëfejnë banalitete të libidos së tyre të shfrenuar madje edhe fizikisht i vërsulen njëri-tjetrit.

Kontrolloni gjithashtu

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Sot në Kuvendin e Kosovës do të votohet për ndryshimin e ligjeve që mundësojnë transformimin ...