Lebit Murtishi

Lebit Murtishi: Të më falësh ti Evropë

Të më ndjesh që s’të them nënë,

Ngaqë kurrë nuk më the bir,

Dy mijë vjet në sofrën time,

Bën ahengje me kopilë…

Dy mijë vjet kam ecur vetëm.

Herë zbathur, herë zhveshur,

Dy mijë vjet me sytë e njerkës,

Më ke parë si mish të egër…

Që s’ mu bëre një herë nënë

Po ma thotë Mitrovica

Cila je në të vërtetë,

E thotë mirë At’ Gjergj Fishta…

Kontrolloni gjithashtu

Skënder Demaliaj: Në Bashkinë e Tropojës u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, Shaban Haxhi Demalisë dhe Murat Pacit

Skënder Demaliaj: Në Bashkinë e Tropojës u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, Shaban Haxhi Demalisë dhe Murat Pacit

Në Bashkinë e Tropojës u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, Shaban Haxhi …