LEGJENDAT BOTËRORE në Hardh FEST 2023!

LEGJENDAT BOTËRORE në Hardh FEST 2023!

Përjetoni aventurën më unike në festivalin më të vizituar HARDH FEST, me performancë mahnitëse nga yjet e rokut botëror DIRE STRAITS LEGACY, duke festuar muzikën e Dire Straits !

Legjendat e rokut britanik, Dire Straits kanë shitur mbi 120 milionë albume në mbarë botën.

Sot Dire Straits Legacy rikthejnë muzikën e tyre ikonike, të realizuar nga muzikantë që incizuan dhe bënë turne me Dire Straits, mbi 30 vite më parë.

Festivali tradicionalisht mbahet nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, me përkrahjen e Komunës së Rahovecit, Ministrisë për Kulturë ,Rini dhe Sport dhe partneri StoneCastle , Sponsori Gjeneral: BpB dhe Sponsorëve tjerë.

Lansohu në zemrën e rrushit HARDH FEST!

Dhe kjo nuk është e gjitha, surpriza të tjera ju vijnë së shpejti !

Hardh Fest ju bënë ëndrrën realitet !

1,2 & 3 Shtator “PREK n’RRUSH ,SHIJO n’VEN ” Rahovec/Kosova

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …