KEK
Fillimi / Lajmet / Lirohen nga pagesa të gjithë studentët e nivelit Bachelor, ndërsa ata të nivelit Master dhe të Doktoraturës 50%
Lirohen nga pagesa të gjithë studentët e nivelit Bachelor, ndërsa ata të nivelit Master 50%

Lirohen nga pagesa të gjithë studentët e nivelit Bachelor, ndërsa ata të nivelit Master dhe të Doktoraturës 50%

Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka njoftuar të gjithë studentët se janë realizuar kërkesat e tyre. Këto kërkesa janë realizuar pas takimit të ditës së premte (29.01.2021) me kryeministrin e në detyrë të Kosovës. “Mësimi në semestrin e dytë (2020/21) do të zhvillohet fizikisht, do të hapen bibliotekat. Lirohen nga pagesa të gjithë studentët e nivelit Bachelor (0 euro). Lirohen 50% nga pagesa të gjithë studentët e nivelit Master. Lirohen 50% nga pagesa të gjithë studentët e nivelit të Doktoraturës Studentët nga Kosova Lindore përfitojnë nga bursat e MASh si dhe nuk do të paguajnë pagesën e semestrit në vitin e parë të studimeve”, thuhet në njoftimin e Parlamentit Studentor.

Kontrolloni gjithashtu

Dren Brahimaj: Më 18, 19 dhe 20 prill 2021 do të nderohen dëshmorët e Brigadës 136 "Rugova"

Dren Brahimaj: Më 18, 19 dhe 20 prill 2021 nderohen dëshmorët e Brigadës 136 “Rugova”

Homazhet për dëshmorët e kombit të rënë në territorin e përgjegjësisë së Brigadës 136 ‘’Rugova’’ ...