KEK
Fillimi / Lajmet / Ferat Shala: Në Terstenik e Verbovc Partia Demokratike të Kosovës merr përkrahje masovike
Ferat Shala: Në Terstenik e Verbovc Partia Demokratike të Kosovës merr përkrahje masovike

Ferat Shala: Në Terstenik e Verbovc Partia Demokratike të Kosovës merr përkrahje masovike

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për deputet, Ferat Shala gjatë ditës së sotme ka vizituar disa fshatra të Kosovës. Ai është shprehur optimist me pritjen dhe përkrahjen që po e gjen kudo për Partinë Demokratike të Kosovës. Shala ka vizituar degën e PDK-së në Terstenik e Verbovc prej ku është shprehur se ka marrë përkrahje masovike. “Edhe një herë morëm një konfirmim të madh se më 14 shkurt në mënyrë plebishitare qytetarët e Kosovës do të votojnë KUNDËR ATYRE që e futën vendin tonë në këtë krizë të madhe politike dhe ekonomike, KUNDËR ATYRE që e futën vendin tonë në izolim ndërkombëtar, KUNDËR ATYRE që rrezikuan marrëdhëniet historike dhe strategjike Kosovë- ShBA etj.”, ka shkruar Shala.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...