Maki Beqiri Asllani: Barbarët vrastarë jetojnë pranë familjeve të tyre krejtësisht të lirë, luftëtarët qëndrojnë brenda 4 mureve, mbyllë

Maki Beqiri Asllani: Barbarët vrastarë jetojnë pranë familjeve të tyre krejtësisht të lirë, luftëtarët qëndrojnë brenda 4 mureve, mbyllë

Analistja,  Maki Beqiri Asllani, ka reaguar lidhur me gjyqin që po u bëhet krerëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,  në Hagë. E indinjuar për këtë padrejtësi  të madhe që po iu bëhet krerëve të luftës: Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi  dhe eprorëve të lartë: Salih Mustafa, Nasim Haradinaj, Hysni Gucati e Pjetër Shala, ajo ka shkruar:

Derisa barbarët vrastarë serbë jetojnë pranë familjeve të tyre krejtësisht të lirë, luftëtarët brenda 4 mureve çlirimtarët e Kosovës,  jetojnë brenda katër mureve ngujuar e mbyllë.

Edhe vet drejtësia universale  shkul flokun nga këto padrejtësi që na janë bërë mbi  luftëtarët e lirisë të cilët duke qenë të pastër si loti ranë në kurthet e pa papërgatitura, të qarqeve antishqiptare.

Çka të themi?

Çka të bëjmë?

Kemi çfarë të themi e kemi çfarë bëjmë por jemi të vonuar.

Teksti i fatit të luftëtarëve është shkruar.

Po ekzekutohet tashmë.

DHIMBJA, po   aq sa ndjenja e nëpërkëmbjes.

Kontrolloni gjithashtu

Petrit Dibrani

Petrit Dibrani” Për; spiunët, demagogët, injorantët dhe vogëlushët, t’cilët sot janë rritur dhe “udhëheqin” në Kosovë….

Ushtari i UÇK-së dhe vetëdija kombëtare!   Ç’ka duhet të nënkuptoj, ushtari i UÇK-ës për …