MIT
tv dielli
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Malisheva përfaqësohet me këta nxënës në Olimpiadën e Matematikës 2020, në nivel Republike

Malisheva përfaqësohet me këta nxënës në Olimpiadën e Matematikës 2020, në nivel Republike

Në Olimpiadën e Matematikës, që u organizua në nivel të Komunës së Malishevës, nga Drejtoria për Arsim dhe Edukim, garës iu nënshtruan 36 nxënës, nga  të gjitha shkollat e komunës, përkatësisht, klasat e nënta, të dhjeta dhe  dymbëdhjeta. Nxënësit që do të përfaqësojnë Malishevën në Olimpiadën e Matematikës, në nivel të Republikës së Kosovës janë:

                                     Klasat e Nëntë

Nr     shifra            Emri             Mbiemri            Shkolla                   Pikët

  1. 2603           Jerina           Krasniqi        “Hasan Prishtina”      42

  2. Snap M.      Erlent           Mazreku        “Nuhi Mazreku”         40

                                   Klasat e Dhjeta

Nr     shifra         Emri              Mbiemri            Shkolla                 Pikët

  1. 13.13          Ulerjan           Mazreku       “Hamdi Berisha”      20

  2.  505            Haki               Pintolli          “Hamdi Berisha”       14

                             Klasat e Dymbëdhjeta

Nr     shifra             Emri            Mbiemri           Shkolla                 Pikët

  1. Maverick    Erblin          Krasniqi       “Hamdi Berisha”        6

  2. Shalqini      Leonard        Shala             “Hamdi Berisha”       2

Komuna e Malishevës Nxënësve u urojnë suksese dhe rezultate të pritshme në këtë garë të diturisë.

Kontrolloni gjithashtu

Reagim i MKRS-së për rastin e futbollistit Ilija Iviq

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, pas komunikimit dhe konsultimit me Federatën e Futbollit të ...