kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Mbledhja e dytë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës të Malishevës do të mbahet më 27 shtator 2019

Mbledhja e dytë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës të Malishevës do të mbahet më 27 shtator 2019

Mbledhja  e  -II-  (dytë)  e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Malishevës për vitin 2019,  do të mbahet ditën e Premte me datë: 27.09.2019, duke filluar nga ora 10:00.

Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. Për  këtë mbledhje është propozuar ky rend i ditës:

– Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Buxhetit të Komunës së Malishevës nr.04/164 datë: 03.09.2019, për vitin  2020-2022 me theks te veçantë për vitin 2020,  i propozuar nga Kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj, dhe

– Inicimi i procedurave për caktimin e lokacionit për ndërtimin e çerdhes publike për fëmijë në fshatin Kijevë, Komuna e Malishevës.

Kontrolloni gjithashtu

QENDRA E MJEKSISE FAMILJARE NE DEÇAN KRYEN TE GJITHA SHERBIMET SHENDETESORE PER QYTETARET E VET

Sqarim rreth një kronike televizive për QKMF-në e Deçanit të transmetuar në emisionin e lajmeve ...