mbpzhr 2018
kek baneri
valamobile
Fillimi / Lajmet / Më 14 korrik 2018 në Pemishtë të Skenderajt përurohet lapidari për Kamer e Murat Loshin
Më 14 korrik 2018 në Pemishtë të Skenderajt përurohet lapidari për Sejdi e Murat Loshin

Më 14 korrik 2018 në Pemishtë të Skenderajt përurohet lapidari për Kamer e Murat Loshin

Më 14 korrik 2018 në Pemishtë të Skenderajt duke filluar nga ora 12:00 përurohet lapidari për Kamer (Sejdi) Loshin e Murat (Sadri) Loshin, veprimtarë dhe luftëtarë të shquar të lëvizjes për lirinë e atdheut dhe bashkëluftëtarë të Azem Galicës. Kamer Loshi ka luftuar palodhur për ta dëbuar armikun nga vatrat tona stërgjyshore. Ai është bërë lavdiplotë edhe përmes këngëve të ndryshme të thurura për të, ai radhitet ndër figurat më të çmuara të këngëve tona patriotike shqiptare.

Kontrolloni gjithashtu

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Sot në Kuvendin e Kosovës do të votohet për ndryshimin e ligjeve që mundësojnë transformimin ...