Me 17 Maj 2024, në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Shqiponjë, kujtohen 43 heronjë

Kompleksi Memorial “Dëshmorët e Kombit” Shqiponjë, njofton opinionin publik se mbahet manifestim perkujtimor.
Te nderuara familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të Luftës se UCK-së, të nderuar qytetarë, ju njoftojmë se me datë 17 Maj 2024, në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Shqiponjë (Jabllanice e Dushkajës), mbahet manifestimi në nderim të të rënëve ne Luftën Clirimtare! Te nderojmë së bashku 43 heronjtë, dëshmorët dhe te rënët për lirinë e Kosoves.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …