leoni

Me 20 Mars në Hotel Sirius, Prishtinë mbahet Konferenca e Parë për prezantimin e Monitorimit të Strategjisë së Ujërave për Kosovën 2017-2036

Me 20 Mars 2023, e Hëne, duke filluar nga ora 10:00h në Hotel Sirius, Prishtinë mbahet Konferenca e Parë për prezantimin e Monitorimit të Strategjisë së Ujërave për Kosovën 2017-2036 (Periudha e Monitorimit 2017-2022) dhe prezantimin e propozimit të Politikave për Menaxhimin e Territorit Rreth Resurseve Ujore në Kosovë (Policy Brief no. #1). Kjo konferencë paraqet për herë të parë një dokument strategjik mjedisor të monitoruar dhe analizuar në detaje me përmbajtje substanciale për përmirësimin e gjendjes së menaxhimit të resurseve ujore në vend. Dhe do të paraqes prezantimin për përmirësimin e politikave të menaxhimit territorial të resurseve ujore në Kosovë. Kjo Konferencë organizohet në kuadër të projektit “Promovimi i Qasjes Univerzale në Ujë të Pastër”, i cili ka qëllim kryesor përmirësimin e menaxhimit të resurseve ujore dhe fuqizimin e komuniteteve për të arritur të drejtat e tyre për qasje në ujë të pastër. Projekti financohet nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe zbatohet nga Let’s Do It Peja.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …